Botox / Vistabel

Botox / Vistabel tretmani lica i vrata

Botulinum toksin, poznatiji kao botox, je prirodni pročišćeni protein koji se koristi već desetak godina u medicini, oftalmologiji, neurologiji i stomatologiji. Danas je najpopularniji u kozmetologiji za estetske zahvate na licu i vratu, te za liječenje kroničnih migrena i noćnog škripanja zubima.
Kod nas koristimo najkvalitetniji botox renomiranih tvrtki Allergan, Bocouture od njemačkog MERZ-a, i Dysport od Galderme. Svi su odobreni od Hrvatske agencije za lijekove. Razlika među njima je u proteinskom ili neproteinskom nosaču, dok je učinak uglavnom isti.Trajnost botoxa je oko 4 mjeseca, a prvi znaci nestajanja bora vidljivi su već za 3-7 dana.
Pregledi, konzultacije, aplikacija filera i botoxa kod nas se ne naplaćuju.
Rezervirajte svoj termin već danas i otkrijte ljepšu verziju sebe!

Botox / Vistabel tretmani

 • 40 ij   160 €
 • 50 ij 200 € 
 • 60 ij 220 € 
 • 80 ij 250 € 
 • 100 ij 300 € 

Botox za liječenje migrena

Riješite se migrene na četri mjeseca u samo jednom posjetu. Po regiji. • 280 €

Botox - godišnji plan 150 ij

Jednogodišnji tretman botox-om svaka 4 mjeseca. 3 Vistabel bočice od 50ij uz aplikaciju svaka 4 mjeseca.


 • 500 €

Botox - godišnji plan 300 ij

Jednogodišnji tretman botox-om 300 jedinica - 3 bočica od 100ij uz aplikaciju svaka 4 mjeseca. 


 • 800 €

Botox / Vistabel tretmani

 • 160 €Botox 40 ij
  Botox 40 ij...cijena po ampuli od 40 ij (dovoljno za jednu do dvije zone lica ili čelo)
 • 200 €Botox 50 ij
  Botox 50 ij...cijena po ampuli od 50 ij (dovoljno za dvije zone lica ili čelo)
 • 220 €Botox 60 ij
  Botox 60 ij...cijena po ampuli od 60 ij (dovoljno za dvije zone lica ili čelo i bore oko oči)
 • 250 €Botox 80 ij
  Botox 80 ij...cijena po ampuli od 80 ij (dovoljno za tri zone lica ili jača doza za čelo, bore oko oči)
 • 300 €Botox 100 ij
  Botox 100 ij...cijena po ampuli od 100 ij (dovoljno za tri zone lica ili čelo, oči i oštru liniju brade)
 • 280 €Botox za migrene
  Botox za migrene...cijena po ampuli od 90-100 ij (dovoljno za pomoć kod migrena za oko 6 mjeseci)

Botox - segmenti

Botox / Vistabel
Botulinum toksin, poznatiji kao botox, prirodni je pročišćeni protein koji koristimo posljednih desetak godina u medicini, oftalmologiji, neurologiji i stomatologiji. Trenutno se najviše koristi u kozmetologiji, odnosno kod estetskih zahvata na licu i vratu.
Tretman botoxa oko očiju
Bore očiju mogu se najbolje riješiti sa jednom ampulom botox-a. Rezultati su vidljivi nakon četri do šest dana i novi tretmani ne trebaju se izvoditi slijedećih četri do šest mjeseci. Uporabom botoxa postepeno dolazi i do atrofije mišića pa se s vremenom tretmani ponavljaju sve rjeđe.
Terapija protiv bruxizma (noćnog škripanja zubima)
Bruksizam ili povećano škripanje zubima koje se dešava najčešće noću nesvjesna je reakcija u REM fazi sna koja je vrlo lako riješiva. Daju se u pravilu dvije do tri ampule botoxa. Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 1 minuta.
Terapija za "Bunny Lines" (Smile)
Bunny smile ili zečji osmijeh je povećano boranje u području gornjeg dijela nosa koje se vidi kad se nasmijemo te je jednostavno rijesivo botox tretmanom. Daje se u pravilu jedna ampula Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 30 sekundi.
Terapija migrena
Migrena je jedna od najčešćih vrsta glavobolja koja je prisutna kod 15 - 20% stanovništva (kod 12 - 20% žena i 3 - 6% muškaraca). Obično se javlja između 20 i 40-te godine života, ali se može javiti i u djetinjstvu i starijoj životnoj dobi. Neki imaju napadaj 1 do 2 puta godišnje dok neki mogu imati nekoliko napadaja mjesečno ili čak sedmično. Kod manjeg broja žena migrene su isključivo vezane uz menstrualni ciklus (migrena se javlja 2-3 dana prije ili za vrijeme menstruacije), ali najveći broj žena ima napadaje i izvan tog razdoblja. Botox je najednostavnija i 100% uspješna terapija migrena.
Terapija Gummy Smile-a
Gummy smile odnosno povećana vidljivost zubnog mesa (gingive) koje se vidi kad se nasmijemo jednostavno je rijesivo botox tretmanom. Daje se u pravilu jedna ampula i eventualno još jedna za 15 dana ukoliko se gornja usna nije spustla koliko smo željeli.
Search