Filer Endoret gel

Endoret gel - prirodni dermalni filer

Prirodni dermalni fileri PRGF

Potpuno prirodni dermalni fileri za manja i veća pomlađivanja lica
Regenerativna medicina ima za cilj korištenje resursa iz vlastitog tijela za regeneraciju tkiva i oporavak oštećenih funkcija. U razvoju prve tehnologije opisane u znanstvenoj literaturi dobili smo 100% autolognu (od samog pacijenta) plazmu bogatu faktorima rasta tj. PRGF.
Specijalnim postupkom i dodavanjem agensa plazmu dobivenu iz vlastite krvi u posebnom uređaju stvrdnjavamo i potom popunjavamo bore na licu ili povećavamo i oblikujemo usne.

Što je to Endoret(PRGF) tehnologija?

To je biomedicinska tehnologija patentirana od strane BTI-a koji iz minimalnog volumena krvi pacijenta, omogućuje izolaciju i koncentraciju faktora rasta i drugih proteina koji su odgovorni za obnovu i regeneraciju tkiva koja će se koristiti u liječenju. Kroz navedeno, primjena Endoret® potiče, ubrzava i poboljšava proces popravka oštećenog tkiva tijekom ozljede. Čimbenici rasta su proteini koji imaju bitnu ulogu u procesu obnavljanja i regeneracije tkiva jer započinju lančanu reakciju bioloških učinaka poput stanične proliferacije i diferencijacije, generacije krvnih žila (angiogeneza) i migracije stanica na područja gdje je potrebna regeneracija (kemotaksija ). Nijedan egzogeni element ne može upravljati tako učinkovito svim tim procesima. 
Endoret® je najnapredniji autologni sustav za dobivanje plazme bogate trombocitima i potvrđen je i za njegovu učinkovitost u poticanju i ubrzavanju regeneracije tkiva, kao i za biološku sigurnost, a objavljen je u preko stotinu znanstvenih radova u specijaliziranim časopisima i predstavljen je na stotinama nacionalnih i međunarodnih kongresa.

Endoret gel filer

Prirodni dermalni filer za pomlađivanje lica. odvojen i pripremljen iz vlastite krvi

Search